WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 175 reviews)
Uitstekend72%
Heel goed25%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

LAAT OOK UW BERICHT ACHTER

Saskia Premchand

Rated 4 out of 5

Een super gave mercedes CLA200 gekocht bij een post auto super goede service!!
Lubbertus is een hele eerlijke vriendelijke man!!
Het is ruilen van m’n auto ging ook nog soepel!!
Een PostAuto zeker een aanrader!!
Lubertus bedankt!!
Saskia&Aryan

Ron Trinks

Rated 5 out of 5

gisteren de auto van onze dochter opgehaald.
Goede en nette service. Zeer vriendelijke ontvangst.

Linda Van der Meer

Rated 5 out of 5

Blij met m’n nieuwe auto! Eerlijke verkoop, geen gedoe. Goede prijs voor de auto betaald en een prima bedrag gekregen voor de auto die ik heb ingeruild. Als ik weer een auto nodig heb, kijk ik zeker als eerste tussen het aanbod van jullie!

Stefan Heule

Rated 5 out of 5

Een prachtige auto op internet gevonden bij een post auto. Complete auto voor een scherpe prijs. Eerlijk gesprek, geen poeha, gewoon eerlijk zoals het is, geloofwaardig en echt.
Die dag de auto gekocht, dag later de auto meegekregen nog zonder te betalen en pas een dag later betaald, nadat ik mijn second opnion (gewoon omdat het een investering is) had gedaan. Wat een vertrouwen en eerlijkheid. Het kan tegenwoordig gewoon nog. Top !

Shanna Goedhart

Rated 5 out of 5

Via het internet ben ik terecht gekomen op de website EENPOSTAUTO.nl Ik was meteen getrokken door de interessante MINI one aanbiedingen die hij op de website had staan. Mijn vriend en ik waren al enige tijd op zoek naar een MINI one en vonden bij POSTAUTO de juiste! Over de service en het vakmanschap van meneer POST ben ik zeer te spreken. Helemaal toppie! Wij zijn blij met onze nieuwe auto.