WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 205 reviews)
Uitstekend74%
Heel goed23%
Gemiddeld1%
Slecht1%
Verschrikkelijk1%

LAAT OOK UW BERICHT ACHTER

Wim

Rated 2 out of 5

Mooie auto gekocht. Er stond wel 5000 kilometer meer op dan vooraf bekend was en auto had een beurt nodig. Ook was de hoes van de versnellingspook kapot, na al deze dingen kon er over prijs niet gepraat worden. Slechte service!

Dennis

Rated 5 out of 5

Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid en tevredenheid uiten over mijn recente ervaring bij Autohandel Een Post Auto. Vanaf het moment dat ik de oprit op reed tot het moment dat ik mijn droomauto kocht, was de service ongeëvenaard en de algehele ervaring buitengewoon positief.

Ten eerste was de ontvangst bij Een Post Auto hartelijk en professioneel. Lubbertus begroette me met een glimlach en stond direct klaar om me te helpen. Hij was zeer deskundig en geduldig, en beantwoordden al mijn vragen met volledige transparantie. Ik voelde me op geen enkel moment onder druk gezet of gehaast, wat de besluitvorming veel gemakkelijker maakte.

Wat me ook opviel, was de uitstekende selectie van auto’s bij Een Post Auto. Het aanbod was gevarieerd en van hoge kwaliteit. Het was duidelijk dat hij veel zorg besteden aan het selecteren van hun voorraad en alleen auto’s van topkwaliteit aanbieden. Dit gaf me het vertrouwen dat ik de juiste keuze kon maken.

De proefrit was een van de hoogtepunten van mijn ervaring. Het voertuig was in uitstekende staat en reed soepel. Het gaf me de mogelijkheid om de auto echt te leren kennen voordat ik een definitieve beslissing nam. Lubbertus was geduldig en gaf me alle tijd die ik nodig had om het voertuig grondig te inspecteren en mijn vragen te stellen.

Een ander aspect dat ik zeer op prijs stelde, was het gemak van het aankoopproces. Lubbertus Post had alle nodige documenten en papierwerk klaarliggen, waardoor de afhandeling snel en efficiënt verliep. Hij zorgde ervoor dat ik volledig op de hoogte was van de contractvoorwaarden en dat ik alle benodigde informatie had om een weloverwogen beslissing te nemen.

Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring bij Een Post Auto fantastisch was. Ze boden uitstekende service, een geweldige selectie van auto’s en een naadloos aankoopproces. Ik beveel Een Post Auto ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare autohandelaar. Ik zal zeker terugkeren voor mijn toekomstige auto-aankopen!

Hillianne van Wijngaarden

Rated 4 out of 5

Mooie auto gekocht! Weinig kilometers en rijd lekker!

Bianca

Rated 5 out of 5

Zeer vriendelijk geholpen en goede service!

Alles volgens afspraak.

Geoffrey

Rated 5 out of 5

Zeer vriendelijk en meedenkend. Een eerlijke prijs voor een zeer nette auto. Alles was gemakkelijk en snel geregeld. Communicatie verliep soepel. Ik verwacht dat dit niet mijn laatste “post auto” aankoop is geweest.